Werken bij

Wat je functie ook is, hier werken betekent dat je meewerkt aan het verbeteren van de gezondheid van miljoenen mensen. Weten hoe dat zit? Vier collega’s vertellen je alles over hun ervaringen en gedrevenheid.


Doel en waarden

Ons doel en onze waarden geven weer waarom wij bestaan, wat we hopen te bereiken, het gedrag dat we waarderen, hoe we onze doelen zullen bereiken, en de belofte van AstraZeneca aan onze stakeholders.

Wij zijn een door wetenschap gedreven biofarmaceutisch bedrijf. Iedere dag weer verkennen we de grenzen van de wetenschap om levensreddende geneesmiddelen te ontwikkelen. Wij investeren in een gezonde maatschappij waarbij een duurzaam behandelresultaat voor de patiënt en goed medicijngebruik centraal staan. In samenwerking met andere zorgpartijen dragen wij bij aan innovatie en een kwalitatief betere gezondheidszorg.


Waarom werken bij AstraZeneca

Persoonlijke ontwikkeling

Bij AstraZeneca vinden wij het belangrijk dat iedere medewerker zich blijft ontwikkelen. Daarom nemen we iemand niet alleen aan voor een baan, maar liefst ook voor een carrière. Onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun talenten verder te ontwikkelen en hun ambities te verwezenlijken. Wij bieden ruimte om te groeien, om samen doelen te bereiken en om persoonlijke prestaties naar een hoger plan te tillen. Acties en afspraken hierover tussen lijnmanager en medewerker worden voor iedereen vastgelegd in een Persoonlijk Ontwikkelings Plan. Wij vragen hierin nadrukkelijk ook eigen verantwoordelijkheid en leiderschap.

Great Place to Work

AstraZeneca biedt een energieke, leerzame werkomgeving waarbinnen respect voor elkaar, openheid, eerlijkheid en vertrouwen voorop staan. De sfeer binnen het bedrijf in Nederland is transparant en de onderlinge verhoudingen zijn zo dat bij iedereen de deur open staat. Door alle afdelingen en alle medewerkers wordt enthousiast en hard gewerkt aan een betere gezondheidszorg en aan een goed resultaat voor het bedrijf.

Top Employer

Voor het 13e jaar mag AstraZeneca zich Top Employer noemen! En daar zijn we trots op. Dit keurmerk wordt alleen toegekend aan de beste werkgevers ter wereld: ondernemingen die voor hun personeelsbeleid de hoogste normen toepassen en kunnen aantonen dat ze hun arbeidsomstandigheden voortdurend optimaliseren. 


Sollicitatieprocedure

Jij solliciteert op een van onze vacatures.

  • Binnen 24 uur ontvang je een email ter bevestiging van jouw sollicitatie.
  • Binnen 5 werkdagen weet je of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
  • Indien zowel jij als AstraZeneca na het gesprek positief zijn dan volgt er een tweede gesprek.
  • Als beide partijen na het tweede gesprek wederom positief zijn, dan nodigen we je graag uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek, waarna we jou mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure is een verificatie van jouw CV. Hiervoor werken wij samen met een externe organisatie, CV-OK.


Arbeidsvoorwaarden

Het arbeidsvoorwaardenpakket bij AstraZeneca is zeer goed. Het bestaat onder andere uit een meer dan gemiddeld aantal vrije dagen, een meer dan marktconform salaris, 13e maand, een goede bonusregeling, een uitstekende pensioenregeling, goede opleidingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding en aandacht voor work-life balance. Thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden. Ons kantoor in het World Trade Center Den Haag is goed bereikbaar met openbaar vervoer en heeft voldoende parkeergelegenheid.  


Contact

Als je vragen hebt over werken bij AstraZeneca of vragen over een vacature, kun je contact opnemen met onze afdeling Recruitment, te bereiken op: 085-047 02 44.

Wij willen je graag vertellen over de carrièremogelijkheden binnen onze organisatie.

 

Je kunt ook een email sturen naar info@werkenbijastrazeneca.nl.Veeva-ID NL-2560
Date of next review: March 2020