Werken bij

Wat je functie ook is, hier werken betekent dat je meewerkt aan het verbeteren van de gezondheid van miljoenen mensen. Weten hoe dat zit? Vijf collega’s vertellen je alles over hun ervaringen en gedrevenheid.Wij zoeken de grenzen van de wetenschap

Bij AstraZeneca worden we gedreven door de wetenschap. In onze pijplijn zitten op dit moment meer dan 160 projecten: werkzame stoffen in allerlei fasen van onderzoek. Ons doel: zoveel mogelijk projecten zo snel mogelijk beschikbaar krijgen voor patiënten, om zo hun kwaliteit van leven te verbeteren. Dat doen we met focus op oncologie, cardiovasculaire-, renale- (nier-) en metabole ziekten (CVRM) en ademhalingsziekten. Daarnaast willen wij ook innoveren op onze manier van werken. Door de nieuwste digitale technologie in te zetten willen we bijdragen aan snellere en betere ontwikkeling van geneesmiddelen en diagnostiek. Growth Through Innovation heet onze strategie.

 Great place to work

 

Wij zetten alles op alles om onze medewerkers een dynamische, energieke en leerzame werkomgeving te bieden. Bovendien willen we in alles wat we doen bijdragen aan een betere samenleving. Een Great Place to Work dus! We geloven in een leven lang leren en stimuleren dat onze collega’s groeien in ons bedrijf. We bieden je mogelijkheden om je te ontwikkelen in je functie en door te groeien naar een volgende stap. Wist je dat maar liefst 80 procent van ons wereldwijde topmanagement is doorgegroeid uit lagere functies? Eén van de redenen waarom wij al 13 jaar op rij gecertificeerd zijn als Top Employer. 

 

 Werken bij AstraZeneca? 

 

Wereldwijd werken er ongeveer 70.000 mensen voor AstraZeneca, en er is altijd ruimte voor nieuw talent. In Nederland begeleiden we klinisch onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen, zorgen we ervoor dat patiënten toegang hebben tot onze medicijnen, geven we voorlichting over deze geneesmiddelen en werken we intensief samen met alle spelers in de zorg. We werken innovatief en digitaal, en willen daarin doorlopend verbeteren. Naast onze medicijnen bieden we bijvoorbeeld ook apps, e-health, thuistoediening en andere slimme hulp voor patiënten.

Bij ons staan patiënten altijd op de eerste plaats. We worden gedreven door de wetenschap en onze cultuur is bezield, ondernemend en eerlijk. Heb je vragen? Bel Karin Raadschelders, Caroline van Oppen of  Maaike Willems van ons recruitment-team op 085-047 02 44 of mail naar info@werkenbijastrazeneca.nl.Sporten voor een goed doel

Ieder jaar lopen teams van AstraZeneca de Dam tot Dam-loop en de marathon van Rotterdam. Hierbij ondersteunen zij de Hartstichting. Daarnaast vindt ieder jaar de Ride for the Roses plaats. Een evenement waarbij onze collega's vanuit onze Haagse en Nijmeegse vestigingen 100, 50 of 25 kilometer fietsen om geld in te zamelen voor KWF.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NL-5241