Werken bij

Wat je functie ook is, hier werken betekent dat je meewerkt aan het verbeteren van de gezondheid van miljoenen mensen. Weten hoe dat zit? Zes collega’s vertellen je alles over hun ervaringen en gedrevenheid.


Wij zoeken de grenzen van de wetenschap

Bij AstraZeneca worden we gedreven door de wetenschap. Ons doel: zoveel mogelijk projecten zo snel mogelijk beschikbaar krijgen voor patiënten, om zo hun kwaliteit van leven te verbeteren. Dat doen we met focus op oncologie, cardiovasculaire-, renale- (nier-) en metabole ziekten (CVRM) en ademhalings- en imuunziekten. Daarnaast willen wij ook innoveren op onze manier van werken. Door de nieuwste digitale technologie in te zetten willen we bijdragen aan snellere en betere ontwikkeling van geneesmiddelen en diagnostiek. Ontdek wat er mogelijk is, ervaar hoe het is om te leren en te werken in een team dat je zal helpen te groeien. Welkom bij AstraZeneca!Samen zijn we een Great Place to Work

Wij zetten alles op alles om onze medewerkers een dynamische, energieke en leerzame werkomgeving te bieden. Bovendien willen we in alles wat we doen bijdragen aan een betere samenleving. Een Great Place to Work dus! We geloven in een leven lang leren en stimuleren dat onze collega’s groeien in ons bedrijf. We bieden je mogelijkheden om je te ontwikkelen in je functie en door te groeien naar een volgende stap. Wist je dat maar liefst 80 procent van ons wereldwijde topmanagement is doorgegroeid uit lagere functies? Eén van de redenen waarom wij al 14 jaar op rij gecertificeerd zijn als Top Employer. 


48.1%

van onze senior managementfuncties wordt vervuld door vrouwen (2021)

85%

van onze medewerkers vinden AstraZeneca een Great Place to Work (2021)

83%

van onze medewerkers vinden dat AstraZeneca een ‘Speak Up’-cultuur heeft (2021)


Learning for life

Binnen AstraZeneca bereiden we je voor op je toekomst. In onze snel veranderende wereld moeten we wendbaar zijn. We willen samen werken aan een steeds betere versie van jezelf. Wij bieden je iedere dag de mogelijkheden om te werken aan je vaardigheden en je ambities."AstraZeneca is een werkgever die met je meedenkt en veel mogelijkheden biedt. Het beste uit mensen halen en uit mezelf, dat is één van  mijn ambities." Sales Manager Nathalie Leentvaar vertelt over haar loopbaan en ontwikkeling bij AstraZeneca.Tijdens je loopbaan helpen we je iedere dag om te leren, om te groeien en je te ontwikkelen. Wij bieden je de mogelijkheid om iedere dag aan de slag te gaan met uitdagingen en kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.


NL-7653/exp.07.2023

Onze collega’s vertellen over hun werk en hun gedrevenheid

Wat je functie ook is, hier werken betekent dat je meewerkt aan het verbeteren van de gezondheid van miljoenen mensen. Samen hetzelfde doel delen en de grenzen van de wetenschap verleggen. Kortom ons werk heeft echt betekenis. Wij vinden onze medewerkers belangrijk en geloven in eindeloze mogelijkheden met een getalenteerd en divers team. Weten hoe dat zit? Deze collega’s vertellen je alles over hun ervaringen en gedrevenheid.


Solliciteren?


Wereldwijd werken er ongeveer 70.000 mensen voor AstraZeneca, en er is altijd ruimte voor nieuw talent. In Nederland begeleiden we klinisch onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen, zorgen we ervoor dat patiënten toegang hebben tot onze medicijnen, geven we voorlichting over deze geneesmiddelen en werken we intensief samen met alle spelers in de zorg. We werken innovatief en digitaal, en willen daarin doorlopend verbeteren. Naast onze medicijnen bieden we bijvoorbeeld ook apps, e-health, thuistoediening en andere slimme hulp voor patiënten.

Bij ons staan patiënten altijd op de eerste plaats. We worden gedreven door de wetenschap en onze cultuur is bezield, ondernemend en eerlijk. Onze recruiters Caroline van Oppen, Karin Raadschelders en Maaike Willems zijn verantwoordelijk voor het wervingsproces van AstraZeneca Den Haag, AstraZeneca  Nijmegen en Acerta Pharma in Oss. Onze recruiters kunnen je informeren over het verloop van de sollicitatieprocedure en de vacatures. In een gesprek met hen waarin je je kennis, competentie, ambities en interesses deelt kunnen jullie samen overleggen of de meest passende vacature binnen AstraZeneca voor jou beschikbaar is. 

Heb je vragen? Bel Karin Raadschelders, Caroline van Oppen of Maaike Willems van ons recruitment-team op 085-047 02 44 of mail naar info@werkenbijastrazeneca.nl.


Onze kernwaarden

We follow the science - ben je nieuwsgierig en leergierig en in staat bent om de grenzen van de wetenschap samen met ons te verleggen? Wij zoeken collega’s die op een creatieve manier met elkaar willen samenwerken. 

We put patients first - we zijn er trots op om voor patiënten nieuwe geneesmiddelen te ontwikkelen en iedere medewerker draagt op diens eigen manier een steentje bij aan steeds betere zorg in Nederland. 

We play to win - Ben jij vastbesloten om de juiste keuzes te maken om te winnen? Met goedpresterende, inclusieve en diverse teams willen we de beste zijn.

We do the right thing - We voelen ons allemaal verantwoordelijk voor wat we doen en hoe we dit doen. Je bent altijd vrij om je mening te geven en samen zorgen we ervoor dat onze collega’s dat ook kunnen doen. 

We are entrepreneurial - Toon jij leiderschap en sta je voor je beslissingen? Samen zoeken we nieuwe oplossingen!

 

Wil je meer weten over de cultuur bij AstraZeneca?


Hoe gaat een sollicitatie bij AstraZeneca?

Wanneer je solliciteert op één van onze vacatures ontvang je binnen 24 uur een bevestigingsmail. Vervolgens weet je binnen 5 werkdagen of je wordt uitgenodigd voor een telefonische kennismaking. Het eerste interview vindt op dit moment online plaats via MS Teams. Wanneer beide partijen na het gesprek positief zijn dan nodigen we jou uit voor een vervolggesprek of we vragen je een door ons ontworpen business case te presenteren. Dit vervolggesprek vindt meestal plaats op kantoor. Overtuig je ons en ben jij ook enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek waarna we jou mogen verwelkomen als collega! Een standaardonderdeel van onze sollicitatieprocedure is een verificatie van jouw CV. Hiervoor werken wij samen met een externe organisatie, de Validata Group. Gaan we in gesprek? Zo bereid je je voor!

Vanaf het eerste moment staat een heel team klaar om jouw ervaring met ons vorm te geven. Van het eerste contact bij het maken van de afspraak tot het afronden van de gesprekken; samen houden de collega's het tempo in het proces. 

Na je eerste gesprek ontvang je niet alleen van ons feedback, wij willen ook feedback van jou. Hoe was jouw ervaring? Zou je graag deel uitmaken van ons team? Het draait tenslotte om jouw carrière! Mochten wij uiteindelijk besluiten om niet met je door te gaan, dan neemt de manager met wie jij het gesprek hebt gevoerd altijd persoonlijk contact met je op.  Vacatures


In Nederland werken ruim 200 mensen voor AstraZeneca. In Den Haag begeleiden zij klinisch onderzoek, zorgen dat patiënten toegang hebben tot onze geneesmiddelen, geven voorlichting en werken intensief samen met alle spelers in de zorg om de patiëntenzorg te verbeteren.  In onze fill finish productiefaciliteit in Nijmegen produceren we geneesmiddelen voor onderzoek en commerciële doeleinden; van mogelijke behandelingen tegen kanker tot vaccinaties voor premature baby's. 

Meer weten over onze vacatures of direct solliciteren? 


NL-7479/exp.06.2023