Leren doe je voor het leven. Wat je gisteren kon, vereist ontwikkeling voor de dag van morgen.

We willen klaar zijn voor de toekomst en voorop lopen. Daarom verwachten wij van onze medewerkers dat zij wendbaar zijn, dat ze altijd willen leren en groeien. Wij zijn er om je te stimuleren en je uit te dagen om verder te groeien.. We verwachten dat je vanuit je comfortzone in de stretchzone - de leerzone - stapt. De leerzone waarin je nieuwe zaken ontwikkelt en ontdekt

We richten ons op functionele ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, people leadership en talent management.  We zijn er trots op dat collega’s doorgroeien in functie en steeds een nieuwe stap zetten, bijvoorbeeld naar een leidinggevende functie.


De manieren om te leren zijn divers: we hebben uitgebreide, digitale leerplatformen, interventies en coaching, trainingen voor jou of je hele team. We stimuleren  de mogelijkheid om een je persoonlijk te ontwikkelen. Op deze manier ondersteunen we je niet alleen in je functie, maar in je brede persoonlijke ontwikkeling en je ambities. We willen namelijk niet alleen dat je excelleert, we willen ook dat je je prettig en ontspannen voelt. En zodra jij in de flow zit en indien je ontwikkeling en je uitdagingen in balans zijn, weten we zeker dat wij samen een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van miljoenen patiënten. 

Jan Buitendijk
Learning & Development

Veeva NL8111
Exp.10.2023