Het beste uit mensen halen en uit mezelf, dat is één van mijn ambities

Nathalie Leentvaar werkt sinds 2013 bij AstraZeneca, heeft inmiddels vier verschillende visitekaartjes versleten en ziet nog genoeg mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. 

“Op dit moment heb ik echt de allerleukste baan die er is. Ik heb een leuk team, ik mag werken met vak volwassen mensen en ik mag een bijdrage leveren aan de oncologische gezondheidszorg in Nederland. 

De weg naar de functie van Sales Manager was niet helemaal uitgestippeld. Met mijn marketingachtergrond kon ik eerst Digital Business Manager en Brand Manager worden, maar om een goede marketeer te kunnen zijn heb je toch echt sales-ervaring nodig. En ook die ervaring heb ik op mogen doen. In al deze rollen merkte ik dat ik makkelijk schakel met mensen en mijn manager heeft mij uiteindelijk gestimuleerd om mij een aantal stappen te laten nemen."  

"AstraZeneca heeft een uitgebreid pakket leer- en ontwikkelmogelijkheden en is een werkgever die met je meedenkt waardoor ik iedere keer klaar was voor een volgende stap. Door met regelmaat gesprekken te voeren met je leidinggevende is er veel mogelijk. Zowel intern als extern kun je leren en ontwikkelen, binnen en buiten Nederland." 

"Door zelf verantwoordelijkheid te pakken, en die vrijheid heb je binnen AstraZeneca, kun je jezelf ontwikkelen.  Zelf de regie nemen over je ontwikkelplan, beargumenteren wat je wilt en waarom. Dat zijn wel vaardigheden die je goed kunt gebruiken. Het werken met mensen geeft me veel energie en ik wil dat straks graag op een hoger strategisch niveau uitvoeren. Om daar te komen biedt AstraZeneca haar medewerkers interne leadershipprogramma’s en kun je deelnemen aan projecten zowel binnen als buiten Nederland. Daarnaast zijn vertrouwen in mezelf en vertrouwen van collega’s inclusief een gezonde dosis lef zeker ingrediënten die daarbij helpen. 

Het beste uit mensen halen en uit mezelf, dat is één van mijn ambities. Binnen mijn team kijk ik naar wat iemand nodig heeft, voor de één is dat bewegingsvrijheid en terwijl de ander iets meer sturing nodig heeft in bepaalde processen.  Hoe kan ik nou het beste uit mijn mensen halen en kunnen wij samen ons doel bereiken?" 

NL7653/exp07.2023