Op zoek naar betere zorg voor mensen met ernstig astma

BREATHLESS: The Story of Life with Severe Asthma. Deze documentaire geeft inzicht in ernstig astma om uiteindelijk behandeling te verbeteren.
 

Ademen is iets dat de meesten van ons als vanzelfsprekend beschouwen. Voor de 34 miljoen mensen wereldwijd met ernstig astma kan iets wat zo eenvoudig lijkt een dagelijkse strijd zijn.1,2

Ernstig astma is een ziekte met grote gevolgen voor patiënten. Om buitenstaanders hierover meer te laten begrijpen en om het belang van de juiste behandeling te laten zien is er de documentaire BREATHLESS: The Story of Life with Severe Asthma.

BREATHLESS, geregisseerd door een bekroonde documentairemaker en ondersteund door AstraZeneca, deelt indrukwekkende verhalen van mensen met ernstige astma en wat toegang tot gespecialiseerde zorg voor hen kan betekenen. 

 


BREATHLESS is ontwikkeld als onderdeel van het PRECISION programma, dat gesponsord wordt door AstraZeneca. PRECISION roept de beleidsvormende gemeenschap over de hele wereld op om ervoor te zorgen dat mensen met ernstige astma routinematig de juiste zorg krijgen op het juiste moment, in de meest geschikte omgeving.Bekijk BREATHLESS en leer meer op breathlessdocumentary.com.

 

References

  1. The Global Asthma Network. The Global Asthma Report 2018. Available at: http://www.globalasthmanetwork.org/publications/Global_Asthma_Report_2018.pdf
  2. Wenzel S. Severe Asthma in Adults. Am J Respir CritCareMed. 2005.172; 149-160

NL-7166, exp. 05.2023